Štipendije za udeležbo na osmem mednarodnem Forumu mlada teologija 2018 od 06. do 08. septembra 2018 na Plešivcu/Koroška (15.6.)

Spoštovane gospe, cenjeni gospodje!

SLO Ausschreibung Slowenisch 2018

Institut für Religionspädagogik Klagenfurt in Marianum Tanzenberg / Plešivec oddajata mladim teologom / teologinjam in religiologom oziroma kulturologom iz regije Alpe-Jadran

20 ŠTIPENDIJ

za udeležbo na osmem mednarodnem Forumu mlada teologija 2018 od 06. do 08. septembra 2018 na Plešivcu/Koroška.

Forum Mlada teologija (Forum Junge Theologie) je platforma za mlade strokovnjake in strokovnjakinje iz regije Alpe-Jadran, ki se ukvarjajo s teološkimi oziroma veroslovnimi vprašanji. Ta forum je namenjen predvsem doktorandom in doktorandkam ter habilitandom in habilitandkam na teoloških in filozofskih fakultetah v Avstriji, na Hrvaškem, v Sloveniji, na Južnem Tirolskem in v Trentinu. Tema 2018 bo

DUŠA – SOUL

 

Skupaj z mednarodnimi strokovnjaki različnih disciplin naj bi se izmenjali in poglobili različni pogledi in inovativni nastavki na to temo. Najboljši prispevki bodo objavljeni v mednarodni reviji Disputatio philosophica.

Štipendija za zasedanje vsebuje stanovanje in hrano, potne stroške za vlak v 2. razredu (prihod z avtom se obračuna s ceno za vozovnico v 2. razredu). Kriterije za prijavo najdete v prilogi.

Lepo Vas prosimo, da ta razpis razglasite in objavite!

S prijaznimi pozdravi
Dr. Franjo Vidović

Institut für Religionspädagogik Klagenfurt

Rektor prelature Tanzenberg
MMag. Dr. Johannes Thonhauser

Institut für Religionspädagogik Klagenfurt

Kirchliche Pädagogische Hochschule Graz

Mail: johannes.thonhauser@kphgraz.at

Tel.: 0676 8772 2206